Rágcsálóirtás a mindennapok sodrásában: mit kap tőlünk?

Rágcsálóirtás a mindennapok sodrásában: mit kap tőlünk?

Az általunk végzett munka diszkréciót, bizalmat, és ezek felépítéséhez jó kommunikációs készséget igényel. Ennek szeretnénk látható formáját létrehozni Önök számára ezen a honlapon is, ahol először találkozhat cégünkkel. Mostani posztunkat így annak szenteljük, hogy bemutassuk, hogyan is zajlanak mindennapjaink, az Önök problémáinak hatékony megoldása érdekében. Mindennapi munkánk során emberekkel találkozunk. Olyan történetekkel, ahol épp kétségbeesés, félelem és szégyen járja át a szereplőket.

Rágcsálóirtás a mindennapok sodrásában: mit kap tőlünk?
Rágcsálóirtás a mindennapok sodrásában: mit kap tőlünk?

Ügyfeleink számára nagyon fontos terekben van szükségük a segítségünkre. Ha például az otthona szorul valakinek a munkánkra, egészen könnyen megjelenik bármelyikünkben az együttérzés, milyen szorult helyzetben lehet ügyfelünk. Valójában szeretnénk, ha az egerek és egyéb kártevők lennének ebben a szorongattatásban. Természetesen, ha mi a kezünkbe vesszük az ügyet, ez a kocka hamar fordul ügyfelünk szerencséjére. Bár a szerencse nem a legcélszerűbb szóválasztás, hisz a rágcsálóirtó munkatársaink soha nem a véletlenre vagy a szerencsére bízzák a terület megtisztításának sikerét.

Az Önök igényei leggyakrabban telefonon és e-mailben érkeznek be cégünkhöz. A telefonokat gyakorlatilag egész nap, fáradhatatlanul fogadjuk, figyelemmel, türelemmel, és megoldás fókusszal. Az időpont egyeztetés mindenképpen telefonon zajlik a leghatékonyabban. Ezen beszélgetés során az esetleges előkészületeket is el szoktuk mondani. Felmérjük mi is, ezer kédésünkkel, mivel is állunk szembe, mire készüljünk, mi a probléma: egér, patkány, egyéb rágcsáló?

Fontos tudnunk, hogy az adott területen milyen rágcsálók irtására készüljünk, hisz a jó előkészület nagyban meggyorsítja a munkánk sikerét. Ha például egérirtás az igény, mi arra készülünk, és a helyszínen kiderül, hogy patkányok is vannak, újra ki kell mennünk a helyszínre, hogy a patkányok ellen is teljeskörűen felvértezzük magunkat, majd az Ön otthonhát. A rágcsálóirtás mérgezett csalétkek elhelyezésével történik, aminek a méretét az adott rágcsáló méretéhez igazítva választjuk meg.

Forduljon hozzánk bizalommal, vidéken és Budapest területén egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük