Rágcsálóirtás csalétekkel

Két ismert módszere van a mérgezett csalétek kihelyezésének. Az egyik a nagy mennyiségű irtószer folyamatos használata, míg a másik a kis mennyiségű változatos irtószer használata.

Hatékony eszközök

Vannak élve fogó csapdák és ragasztós készítmények. Mindegyiknek megvan az előnye, és hogy mikor kell használni. Fontos őket naponta ellenőrizni, mert sok mindent kilehet belőle következtetni a rágcsálók és kártevők elleni harcban.
  • Ezen eszközök minden esetben csalogató anyagokkal vannak ellátva, és ha jól vannak elhelyezve akkor rendkívül eredményesek tudnak lenni. Ilyen például a véralvadásgátló irtószer kihelyezése.  Minden esetben az előzetesen beazonosított rágcsáló útvonalra kell elhelyezni a csapdákat, melyek leginkább az egerek ellen hatásosak.

Patkányirtás vadászgörénnyel és kutyákkal

Régóta közismert a vadászgörény, mint a patkány természetes ellensége. A görény a patkányok által használt járatokba könnyedén bejut és kihajtja onnan őket.

  • A rágcsálókat kiképzett kutyák várják a kijáratoknál, és nyomban levadásszák ahogy kiérnek. Esélyük sincs a menekülésre. Az egyetlen olyan hatékony módszer, amely azonnali sikert eredményez.

Ha patkány vagy egér van a környezetében azonnal hívjon. Profi rágcsálóirtás egész Pest megye területén. Megszabadítom a veszélyes rágcsálóktól!