A HACCP engedély, hogy a higiénia garantált legyen

Jön a nyár, egyre több fagyizó, bódé és stand kínálja majd nekünk portékáit. Amikor élelmiszerről van szó, fontos, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a hely és a tárolási technikájuk nem rombolja az elfogyasztásra szánt termékük minőségét. Egy szóval, a higiéniai szempontokat vizsgálva (is) kifogásolhatatlan legyen.

A HACCP engedély, hogy a higiénia garantált legyen
A HACCP engedély, hogy a higiénia garantált legyen

Ennek érdekében országosan, sőt nemzetközi szinten működő szabályzást hoztak létre, hogy egészségünket védjék, és a minőséget garantálni tudják. Erre hozták létre a HACCP rendszer intézményét, mely keretén belül minden élelmiszerre foglalkozó egységnek kötelező a HACCP engedély megszerzése. A HACCP egy minőségbiztosítási rendszer a termőföldtől az asztalig. Bármerre jár az élelmiszer, bármilyen formát ölt éppen, vagy a világnak bármely táján jár, környezetének, feldolgozásának meg kell felelnie minden követelménynek.

Ennek megfelelően, a világon sehol nem forgalmazhat élelmiszert az, aki nincs ez az engedély a birtokában, és/vagy nem tartja fenn az abban foglaltakat. Ha kétség merül fel bennünk, vagy bizonytalanok vagyunk egy hely tisztaságában, esetleg technológiai folyamataik biztonságosságában, lehetőségünk van rá, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy minden szakmai feltétel teljesül-e az adott helyszínen.

Egy adott helyszín élelmiszer biztonsági állapotát folyamatosan ellenőrizni és dokumentálni kell. Bizonyos folyamatok, takarítás, megelőzés, ellenőrzés szinte állandó figyelmet követelnek.

Cégünk ebben tud segítséget nyújtani. A munka, amit mi elvégzünk garantálja, hogy állat (rovar, rágcsáló) mentes az általunk karban tartott üzem, terület.

Felmerülő probléma esetén gyors és hatékony munkával támogatjuk a minket megbízó ellátó egységeket, hogy a vásárlók, vendégek kiszolgálása gördülékeny és biztonságos mederben történhessen meg. Ha kérdése van csupán, akkor is bizalommal fordulhat munkatársunkhoz, és az adott esetben nyújtott tájékoztató bizonyosan segítséget nyújt majd munkájában. Sok esetben helyszíni szemle is szükséges a precíz informáláshoz, de erről munkatársunk tájékoztatást nyújt minden esetben. Elégedett ügyfelek és referenciák garantálják, hogy szakembereink a legnaprakészebb információkkal állnak rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük