HACCP

Szolgáltatások

haccp Ha a hatósági elvárásoknak megfelelő, mindenre kiterjedő és egységre szabott élelmiszer-higiéniai szolgáltatót keres, a lehető legjobb helyre érkezett! HACCP rendszerek kialakítása a hatályos élelmiszerbiztonsági eljárásoknak megfelelően. 

Szakemberünk

  • Balczóné Balázs Zsuzsanna, a Semmelweis Egyetemen végzett népegészségügyi ellenőr, szakmai tapasztalata és felkészültsége révén garantálja szolgáltatásaink minőségét.
  • Elméleti és szakmai hátterünk magas színvonalon biztosítja a vállalkozása részére kialakított HACCP rendszer kiépítését, kémiai kockázatelemzését, termékek tápanyag számítását és gyártmánylapok elkészítését, Ön és munkavállalói részére munkavédelmi kockázatbecslés-elemzést, munkavédelmi és élelmiszer-higiéniai oktatás megtartását, kiszervezett minőségirányítási feladatok ellátását illetve tűzvédelmi dokumentáció készítést.
  • A széleskörű élelmiszer-feldolgozó és vendéglátóipari ügyfélkörünknek, illetve hatósági tapasztalatainknak köszönhetően naprakész, megbízható tudással rendelkezünk egységek tervezésében, szabályzatok és dokumentációk megfelelő elkészítésében, élelmiszeripari auditok és export folyamatok sikeres levezetésében.
Balczóné Balázs Zsuzsanna

HACCP jelentése

haccp Hazard Analysis Critical Control Points azaz rövidítve HACCP. Magyar megfelelője Veszélyelemzés Kritikus Ellenőrzési Pontok. Egy nemzetközileg alkalmazott egységes, megelőző módszer az élelmiszerek biztonságára vonatkozóan. Konkrét termékcsoportok, folyamatok lehetséges veszélyeinek megállapítására, és a kiértékelések utáni veszélyforrások kezelésére szolgál. A rendszer fontos része a folyamatos felügyelet és dokumentáció.

HACCP - komplex szolgáltatás

haccp Felkészültségünk és szakmai tudásunk lehetővé teszi, hogy egyszerre több területen nyújtsunk segítséget: (élelmiszer biztonság, higiénia-HACCP, minőségirányítás rendszerek, auditálás, munkavédelem, kémiai kockázatelemzés, termékdokumentáció). Mindazt amit más esetben egy egész HACCP stáb végez el, képesek vagyunk megoldani. Előnye, hogy csak egy emberrel kell kapcsolatot tartani, és ezzel rengeteg idő megtakarítható. Így minden gördülékenyen tud haladni fennakadások nélkül. A felülvizsgálati határidők előtt, időben értesítjük ügyfeleinket, és teljes kontroll alatt tartunk mindent.

Első vállalkozóknak

haccp Minden vállalkozás elindítása komoly feladatok elé állítja az embert. Annyira szerteágazó az ügyintézés és az engedélyeztetés folyamata, hogy olykor egyedül nem is lehet megbírkózni velük első nekifutásra. A hivatali ügyintézés hosszadalmas és időigényes, és jártasság nélkül rengeteg energiát felemészt. Ettől mind megkíméljük leendő ügyfeleinket, és nem utolsó sorban olyan tanácsokkal is szolgálunk amelyek hosszútávon hasznukra lesznek.

Így tudjuk elkezdeni

haccp Telefonon keresztül megbeszéljük, hogy mi a vállalkozás profilja, és milyen tevékenységet szeretne folytatni. Így már betudjuk határolni, hogy milyen követelményeknek kell megfelelni. Ezek után időpontot egyeztetünk, és egy személyes találkozó alkalmával részletesen átbeszélünk mindent. Ekkor már konkrét ütemtervet készítünk, és teljesítési naplót adunk át. A munka itt kezdődik el.

  • Igény esetén személyes konzultációra is van lehetőség. Ezt akár telefonon, vagy személyesen is megtudjuk oldani. A megbízás teljesítése után is szívesen állunk rendelkezésre, amennyiben újabb kérdések és megoldandó feladatok adódnak.

“Mert számunkra nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok!”

Call Now ButtonHívás