Patkányirtás vadászgörénnyel | Rágcsálómentesen

A patkányirtás vadászgörénnyel azonnali megoldást jelent az elszaporodott rágcsálók ellen. A görények és az őket támogató vadászkutyák egy csapatban dolgoznak. 

Lehetetlen előlük elrejtőzni. A görények minden rágcsáló által kiépített földalatti járatba beférnek. A hegyes karmaikon túl az éles fogaik is veszélyt jelentenek a patkányokra.

A görény megjelenésével menekülésbe kezdő rágcsálók egyenesen a kutyák által őrzött kijáratokon próbálnak elillanni. A kutyák azonban pillanatok alatt elkapják őket. Ennek a módszernek a legnagyobb előnye, hogy a patkányirtás vegyszermentesen történik. A vadászgörényes irtás során a patkány populáció egészét felszámoljuk. Az elszaporodott patkányok rendkívül nagy károkat tudnak okozni, nem beszélve a számos betegségről, amelyeket terjesztenek ezek a rágcsálók. 

Természetes védekezés

patkányirtás vadászgörénnyel
Patkányirtás vadászgörénnyel

Az elmúlt évek során sikerült egy olyan rágcsálóirtó módszert tökéletesíteni, aminél hatékonyabb nem létezik pillanatnyilag sehol a világon. A vadászgörényes és kutyás irtás környezetbarát, és nincs toxikológiai veszélye. Azért mérgezett csalétek és csapda is rendelkezésre áll, ha a helyzet úgy kívánja.

Ezek a kis állatok évek óta együtt dolgoznak, közösen számolnak fel minden patkányfészket. A kártevők elleni védekezés természetes megoldása. Ezzel szemben még az igen kifinomult érzékekkel bíró, szinte mindent túlélő patkányok sem tudnak védekezni. A rágcsálóirtás ezen ágazata rendkívül hatásos, mivel az elszaporodott rágcsáló populációkat is teljes egészében ki lehet vele irtani. 

A patkányirtás vadászgörénnyel eredménye és hatása azonnal látható, azonban az esetlegesen visszamaradt patkányokra nincsen hatással. Ezért nagyobb populációk esetében a vadászgörényes irtást hagyományos technológiával ötvözzük. Ezzel a kombinált patkányirtási módszerrel a visszamaradt példányokat is ki lehet irtani. 

Miért pont mi?

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy százszámra hajtottunk végre sikeres rágcsálóirtást az ország különböző területein.

  • Az egész országban egyedüliként mondhatjuk el magunkról, hogy egészségügyi gázmesteri képesítésünk van a görényes patkányirtás területén.

  • Felkészültség és a bevethető állatok terén is egyedülállóak vagyunk. Plusz a rendelkező eszközök legszélesebb repertoárjával is rendelkezünk. 

Ha patkány vagy egér jelenlétét észleli maga körül azonnal hívjon. Profi rágcsálóirtás az ország egész területén. Megszabadítom a veszélyes rágcsálóktól!

Patkányirtás vadászgörénnyel. Gyors kiszállás. Garantált mentesség! Hívjon most! – +36 70 675 8584