Patkányirtás vadászgörénnyel

A patkányirtás vadászgörénnyel azonnali megoldást jelent az elszaporodott rágcsálók ellen. A görények és az őket  támogató vadászkutyák egy csapatban dolgoznak.
  • Lehetetlen előlük elrejtőzni. A görények minden rágcsáló által kiépített földalatti járatba beférnek. A hegyes karmaikon túl az éles fogaik is veszélyt jelentenek a patkányokra.
  • A görény megjelenésével menekülésbe kezdő rágcsálók egyenesen a kutyák által őrzött kijáratokon próbálnak elillanni. A kutyák azonban pillanatok alatt elkapják őket.

Természetes védekezés

Cégünknek sikerült egy olyan rágcsálóirtó módszert tökéletesíteni, aminél hatékonyabb nem létezik pillanatnyilag sehol a világon. A vadászgörényes és kutyás irtás környezetbarát, és nincs toxikológiai veszélye. Azért mérgezett csalétek és csapda is rendelkezésre áll, ha a helyzet úgy kívánja.
  • Ezek a kis állatok évek óta együtt dolgoznak, közösen számolnak fel minden patkányfészket. A kártevők elleni védekezés természetes megoldása. Ezzel szemben még az igen kifinomult érzékekkel bíró, szinte mindent túlélő patkányok sem tudnak védekezni.

Miért pont mi?

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy százszámra hajtottunk végre sikeres rágcsálóirtást az ország különböző területein.
  • Az egész országban egyedüliként mondhatjuk el magunkról, hogy egészségügyi gázmesteri képesítésünk van a görényes patkányirtás területén.
  • Felkészültség és a bevethető állatok terén is egyedülállóak vagyunk. Plusz a rendelkező eszközök legszélesebb repertoárjával is rendelkezünk.

Ha patkány vagy egér jelenlétét észleli maga körül azonnal hívjon. Profi rágcsálóirtás egész Pest megye területén. Megszabadítom a veszélyes rágcsálóktól!