Rágcsálóirtás az év minden szakaszában, igény szerint

Amikor rágcsálókról beszélünk fontos tisztán látnunk atekintetben, hogy milyen állatok is tartoznak ebbe a rendbe. Több család, és ismert állat a rágcsálók rendjébe tartozik. Amikor azt mondjuk rágcsálók, az első két állat, ami eszünkbe jut, a patkány és az egér. Ennél azonban sokkal szélesebb azon állatok palettája, ami ide tartozik. Rágcsálók még a mókusfélék (Sciuridae), : Pelefélék (Gliridae), hódfélék (Castoridae), földikutyafélék (Spalacidae), hörcsögfélék (Cricetidae), egérfélék (Muridae). Ez a rend, Magyarországon összesen 25 fajt foglal magában. A leggyakoribb rágcsálók, akivel a rágcsálóirtás során találkozunk, avándorpatkány (Rattus norvegicus), házi patkány (Rattus rattus) és a házi egér (Mus musculus). Természetesen az irtás során nem végzünk precíz besorolást, bár a pontos fajmeghatározás így sem marad el, hisz hamar pontosan meg tudjuk határozni milyen állattal állunk szemben.

Rágcsálóirtás az év minden szakaszában, igény szerint
Rágcsálóirtás az év minden szakaszában, igény szerint

Általában már a megkeresésünkkor tudják az ügyfeleink is, hogy egér, vagy patkány vert tanyát az otthonukban. Általánosságban elmondható az is, hogy helyes információkat kapunk, megbízhatunk a telefonos előtájékoztatásokban. Ezért különösen hálásak vagyunk megrendelőinknek, hisz az ilyen szintű partneri együttműködés hatékonyabbá teszi a fellépési lehetőségeinket akár egérirtás akár patkányirtás a feladatunk.

A rágcsáló koszos, fertőzéseket terjesz, fontos, hogy hogy gyorsan megszabaduljunk tőlük. Az egerek mindent telepiszkítanak, a patkányok pedig minden szinten képesek hatalmas károkat okozni a legváratlanabb helyzetekben is. Ezek a kártevők rengeteg bosszússágot és veszteséget képesek maguk mögött hagyni akkor, is, ha gyorsan cselekszünk, hisz már akkor nyomokat találunk, amikor felismerjük a jelenlétüket. Vidék és Budapest egyaránt veszélyeztetettek. Sajnos semmiképp nem tudjuk megnyugtatni a városlakókat sem. Figyelni kell, és akár a megelőzésre is figyelmet fordítani. Bármi gyanusat észlel, telefonon konzultáljon szakszerű rágcsálóirtó munkatársunkkal. Állunk rendelkezésére telefonon és e-mailban egyaránt. Szóljon, hogy segíhessünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük